På flyplassen og flyet

Om du har mye håndbagasje kan jeg enbefale deg å ha med en liten trillekoffert fremfor å gå med en stor bag/veske på skulderen!

Prøv å få flysete enten ved nødutgangen eller midtgang. Da har du større mulighet for å strekke beina og å bevege deg under flyturen. Ta med (nakke)pute og et pledd på langturer. Om du blir bedre av kulde/varme kan du ta med deg en tom varmeflaske, ev. bruke en tom brusflaske, og spørre om å få varmt vann (dette har jeg ikke gjort selv, men kom på det akkurat nå). For kulde kan du enten ta med deg slike isposer som du kniper på for å få kalde (fåes kjøpt i sportsbutikker) eller spørre om å få litt ekstra isbiter i en kopp. Pakk isbitene inn i papir og vips, så har du et kaldt “omslag”. Dette har jeg gjort flere ganger og det fungerer veldig bra.

Om du reiser på økonomibillett kan du som oftest betale litt ekstra for å få sitte enten ved nødutgangen eller på seter med ekstra benplass. Noen ganger er plassene med ekstra benplass i en egen kabin. Det kan være verdt å betale litt ekstra for den komforten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *