Athens, here I come!

Tomorrow I am going to Athens to partisipate at a travel-blogger conference. I signed up for this earlier this year, before I knew I was going to write a cookbook, and booked 7 nights. Although the conference is only 3 days I knew I would need some extra nights, just to relax!

To be honest, I haven’t been much in “travel-blogger mode” the last months as the cookbook project has taken all my time and energy. However I have decided to go to Athens, partisipate in some of the sessions at the conference, relax, write and relax even more. I do feel a little bit “guilty” of traveling for a week while 1. I don’t have the time to write as much as I want to in my blog and 2. I am in the finishing-stage of the book. Luckily I have other exciting projects in my mind, including traveling, so I shouldn’t feel that guilty!

Well… It might be good for both my health and my mind, so see you from Athens!

4 thoughts on “Athens, here I come!

  1. Cecilie Post author

   Takk for det Ann-Mari! Det har dessverre ikke blitt så mye skriving enda, men jeg tror jeg får bruke dagen i dag, når jeg ikke føler meg helt 100%, til å skrive litt. Været er dårlig, så det gjør ikke så mye om det har vært litt innedager disse dagene! 🙂

   Reply
 1. Hamaca Reiseblogg

  Ha en topp tur! Kanskje det ikke er så dumt med et lite bokavbrekk i Athen? Du kommer sikkert til å oppleve masse artig og treffe mange interessante mennesker! Også kan du lese over boka med friske øyne når du kommer tilbake igjen 😉

  Reply
  1. Cecilie Post author

   Selve TBEX ble litt spolert av at jeg har vært syk siden jeg kom… og det var dagens bombe.. 🙂 Jeg kom meg en tur innom i går, mens i dag orket jeg ikke. Har vært en liten gåtur i lokalområdet her og så får jeg ta turisttingene de kommende dagene. Merker at ting er enklere når jeg ikke har en klokke å forholde meg til, når jeg kan ta en rolig morgen og bare stikke ut å gjøre det jeg vil, når jeg vil. Dvs. at jeg tror jeg får mer ut av resten av oppholdet når det ikke er noe jeg må rekke eller føler jeg må være med på som jeg ikke får vært med på. 🙂 Når det er sagt så vil jeg absolutt anbefale alle som ønsker å enten tjene penger på bloggene sine, ev. bare ønsker å bli bedre/nå ut til flere, å gå på TBEX. Om man er “på hugget” får man sikkert kjempemye ut av en slik konferanse, både faglig og sosialt sett. Skal skrive mer om det senere. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *