Ut med Marrakech, inn med Maastricht!

Bildet er tatt i Amsterdam 2005

Bildet er tatt i Amsterdam 2005

Om noen dager reiser jeg til Maastricht. Jeg har vært i Nederland, Amsterdam og Utrecht, men ikke i Maastricht. Vi skal bo på Crowne Plaza  som skal ligge veldig sentralt. Mannen skal jobbe på dagtid mens jeg har tenkt å ta med meg fotoapparatet for å oppleve byen. Om noen har vært i Maastricht blir jeg glad for råd, tips og linker til hva jeg bør få med meg!

PS.  Randombloggen var min inspirasjonskilde også til dette innlegget, tusen takk Renate!

4 thoughts on “Ut med Marrakech, inn med Maastricht!

    1. Cecilie Post author

      Tusen takk! Ja, Maastricht er nok mer en “forretningsby” enn en by mange reiser på ferie til, så det blir kjekt å få byen inn i bloggen ja! 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *