Riad Chorfa

(Bloggtur sponset av Sahara Experience og Visit Morocco.) IMG_6087En riad er et tradisjonelt marokkansk hus med en indre hage eller gårdsplass. Tidligere var det ofte appelsintrær, 4 stykker, og en fontene i hagen. I turistsammenheng snakker man om en riad som et vertshus/pensjonat/lite hotell, ofte privateid.

Bildet er tatt fra takterrassen, inn mot den indre hagen.

Bildet er tatt fra takterrassen, inn mot den indre hagen.

Vi ble tatt med til riad Chorfa for å ha matlagingskurs der. Fordi jeg ikke var helt bra ble jeg igjen da de andre gikk for å handle grønnsaker og kjøtt. Jeg fikk da en mulighet til å utforske fellesområdet og noen av rommene helt uforstyrret.

Dise bildene er tatt fra ett av rommene:

Disse bildene er tatt fra takterrassen:

Dessverre ble jeg dårlig under matlaginsgkurset, noe jeg virkelig hadde gledet meg til, men jeg har fått fyldig referat og til og med oppskrifter fra mine bloggkolleger. Du kan lese om det her: Globetrotterelisa Maliva’s verden Stigs world Alltid reiseklar (Turen ble arrangert av Sahara Experience og Visit Morocco i samarbeid med Norske Reisebloggere.)

2 thoughts on “Riad Chorfa

 1. reisedagboka.net

  Ååå, så sjalu på dere! Høres ut som en fantastisk reiseopplevelse. Og håper du føler deg bedre, selv om du gikk glipp av kurset.. 🙂

  Klemmer fra Australia,
  Sandra/reisedagboka.net

  Reply
  1. Cecilie Post author

   Ja, det var virkelig opplevelse utenom de vanlige, som jeg er veldig glad jeg fikk være med på. Jeg føler meg bedre heldigvis, med meg går det opp og ned hele tiden. I dårlige perioder er jo det bra, for da vet jeg at jeg blir bedre! 😀 Klem tilbake til deg, i Australia!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *