Menara Gardens

(Innlegget er sponset)IMG_5915                                                                                                                                  Vi ble plukket opp av guiden vår, arrangert av Saharah Experience og Visit Morocco. Kjøreturen fra hotellet til Menara Gardens tok ikke mer enn 10 min. Da vi gikk ut av minibussen vår var dette det første som møtte oss: IMG_5899Jeg er litt usikker på om det var mulig å ri på kamelene, eller om de var plassert der for at turister skulle ta bilder slik at eierne kunne kreve inn penger etterpå. Jeg følte meg som en paparazzi der jeg stod og tok bilder fra avstand, uten å betale. 🙂 På vei inn til vannet gikk vi forbi hagen, som var full av gamle oliventrær. IMG_5909Vannet var skittent, men full av fisk som man kunne mate! Menara Garden, selve hagen, ble laget i 1130, mens huset ble bygget av en sultan i 1889.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *