I morgen drar vi hjem!

IMG_5278

Da er ferien over for denne gangen. 9 dager har gått forbausende raskt. Likevel er vi mettet med sol og varme. Da gjør det ikke så mye å komme hjem til 3 grader, storm og regn!

Når jeg kommer hjem skal jeg begynne å skrive om alle landene og byene jeg har vært i, som jeg enda ikke har fått skrevet om. London, som er både en av favorittene mine, og som jeg har vært i sikkert over 50 ganger, står høyt på den listen. Problemet er at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Fordelen er at jeg aldri har vært på de typiske turistattraksjonene, så jeg slipper å skrive om det alle andre har skrevet om før meg. I tillegg gleder jeg meg til å skrive om Japan og Tokyo, som sammen med London er blant topp 3.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *