Managers cocktail, IC Aphrodite Hills

IMG_5109

For noen dager siden lå det en konvolutt med invitasjon til “managers cocktail” under dørsprekken vår. Det kunne vi ikke si nei takk til så i går dresset vi oss opp (ikke mer enn at vi skiftet fra bikini til klær egentlig…) for å sjekke ut både hotellstaben og de få andre gjestene som er her!

Champagne, drinker og kanape’er ventet oss samt at vi fikk hilse på flere av hotellbesetningen.  Da jeg spurte reservasjonssjefen om hva som egentlig var skjedd med bestillingen min, fikk jeg et noe ullent svar. Jeg ble ikke spesielt mye klokere, men siden jeg ikke ville ødelegge den gode stemningen lot jeg det ligge.

Klientellet var sånn omtrent… som på et seniorsenter. Flere av gjestene var langtidsgjester (pensjonister) fra England og resten var golfere, også de fra England, tror vi.

Hele seansen varte en halvtimes tid og det var i grunnen nok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *