Hotel Intercontinental Aphrodite Hills, Kouklia, Kypros

Boblevann kan vi like!

Boblevann kan vi like!

Jeg hadde altså bestilt et “2 room family connecting doors” rom. Dagen etter at jeg hadde bestilt ringte de fra hotellet for å spørre om vi virkelig skulle være 2 voksne og ingen barn. Jeg forklarte situasjonen, at vi skulle ha to rom, ett til meg og en til venninnen min. Dette var helt greit fikk jeg da beskjed om.

Noen dager før vi skulle reise så jeg at det var lagt inn en ny booking, på ett ekstra rom. Jeg trodde de hadde gjort dette siden vi skulle ha to rom, og at de derfor, i systemet måtte blokke to rom, men sendte en mai for å høre hva sm var skjedd. Fikk ikke svar.

Da vi ankom hotellet fikk vi to innsjekkingsskjemaer og jeg spurte derfor hvorfor. Da fikk vi beskjed om at vi hadde bestilt to rom. Jeg stod på mitt og sa at vi hadde bestilt ETT rom, men rombeskrivelsen var “2 rom…” De mente der i mot at jeg skulle betale dobbel pris, noe jeg nektet å skrive under på. Vi ble derfor enige om at vi skulle ordne det dagen etter når reservasjonssjefen var kommet. Jeg ble derfor litt irritert og det ødela nok litt for førsteinntrykket.

Likevel.. Rommene er veldig fine! Jeg fikk oppgradering til en juniorsuite og venninnen min fikk et deluxe-rom. Egetnlig var juniorsuiten ganske liten, men met et stort bad, men siden vi har dører mellom virker jo rommet veldig stort når vi har dørene mellom åpne!

Rommene er ganske like i interiørstilen, men junior-suiten er litt større og har litt større balkong. I tillegg har junior-suiten større bad, men det er både dusj og badekar på begge rommene.

Minibaren var ikke akkurat den beste jeg har sett, men det verste var at det ikke var Cola-light – det eneste jeg drikker, sammen med vann. Heldigvis fikk jeg skiftet ut Cola med Cola-light! (Minibaren er gratis for Røyal Ambassadors.)

Da vi kom hadde begge rommene fått hver sin flaske musserende vin og frukt, mens i junior-suiten var det også en gave – Ambassadorgaven, fordi jeg er Royal Ambassador. 

Ambassadorgaven - en krukke med honning og nøtter

Ambassadorgaven – en krukke med honning og nøtter

Uteområdet er digert og velholdt. Det er flere bassenger og nå, i lavsesongen, er det mer enn nok solstoler. Jeg kan tenke meg det blir kamp om plassene i høysesongen!

Siden jeg nå har opplevd å være delvis rullestolbruker har jeg jo begynt å legge merke til hvor det er mulig å komme seg rundt med en rullestol… Selve hotellet og noe av utearealet er tilrettelagt for rullestolbrukere, men det er en del trapper og nivårforskjeller på uteområdet. (Heldigvis er det ikke så langt å gå fra rommet vårt og ned til bassenget, så jeg “pingser” meg rundt.)

I morges ringte de fra resepsjonen ang. romprisen vår. De stod på sitt og sa at siden vi var to voksne, uten barn, og en voksen på hvert rom, måtte vi betale for to rom. Hadde vi hatt to barn i det ene rommet hadde det vært greit. For meg hørtes dette ganske rart ut, spesielt siden jeg i min bestilling hadde bestilt ett rom, med en romkategori og en total pris. Da jeg også fortalte at hotellet hadde ringt til meg og sagt at det var greit, men at de ikke hadde bedt meg betale dobbelt, sa de at de skulle snakke med reservasjonssjefen igjen. Da de ringte 5 min. senere fikk jeg den gledelige beskjeden om at de hadde gjort en feil og at jeg slapp å betale for det ekstra rommet. Flott, men jeg synes likevel det er merkelig…

Hotellet ligger i Kouklia, mellom Limassol og Paphos og i underkant av 1,5 timer fra flyplassen i Larnaca. Altså, in the middle of nowhere. Skal man bare slappe av, spille golf, nyte solen og hotellet er det utmerket, men om man vil oppleve noe må man nok ha leiebil. Det er ikke fryktelig mange parkeringsplasser utenfor, men det er mange parkeringsplasser på området. Det gode er at det er gratis å parkere her! (Har du parkeringskort for handikappede kan du bruke dette. Det er to handikapp-parkeringer rett utenfor, men de er sperret av for at ikke andre skal parkere der. Det er bare til å spørre, så flytter de sperringen!)

Det er gratis internett for Ambassadors, men wifi fra rommet er dessverre ganske tregt. Ellers er det gratis wifi, relativt raskt både i resepsjonsområdet, ved bassenget og utenfor konferanserommene.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *