Roomservice (Intercontinental Johannesburg Sandton)

IMG_4408

 

er veldig greit når man har vondt i magen og/eller går på en steinkjedelig diett uten hvetemel, melk, krydder og ellers alt som smaker godt. 🙂 I dag bestilte jeg kyllingburger uten brød og fikk til min store overraskelse TO kyllingfileer i stedet for en kyllingfilet og brød! Og dette til den nette summen av 50 kroner. 🙂

IMG_4407

 

 

 

Roomservicemenyen er ikke spesielt dyr her. Det dyreste på menyen koster 140 kroner og det er tigerreker med ris, som er min favoritt.

Det aller beste er at maten er glovarm når jeg får den. Ofte synes jeg roomservicemat er litt ekkel fordi den er mer kald enn varm, men ikke her!

IMG_4352

 

Første kvelden, da vi kom, bestilte vi hamburgere. Den var kjempegod, men jeg tror det var løk/hvitløk i den, som jeg egentlig elsker, men som jeg ikke kan spise akkurat nå. Så den skal jeg ikke ha igjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *