Nelson Mandela Square – Johannesburg

Nelson Mandela Square er ett av mange kjøpesenter i Sandton området. Senteret har en av Sør-Afrikas største, åpne, offentlige plasser. På denne plassen står det selvfølgelig en statue av Nelson Mandela. I går var plassen selvfølgelig preget av Nelson Mandelas død, men allerede i dag var plassen ryddet for blomster!

Rundt plassen, som kan minne mye om en italiensk “piazza”, ligger restaurantene tett i tett.

Ellers hadde jeg meg en runde på kjøpesentrene, som er bundet sammen med trapper og gangbroer, i dag. Sentrene minner mest om de store kjøpesentrene i USA og er mildt sagt ganske kjedelige. Dessverre er prisene omtrent som hjemme også. Det gode med dette er at jeg slipper overvekt på hjemturen!

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *