Hotel Review: Intercontinental Johannesburg Sandtorn, 5*

Hotellet ligger i Sandtorn, som er forretningsdistriktet i Johannesburg. På veien fra flyplassen til hotellet fikk vi vite at det er lite igjen av det gamle sentrumet, som ligger ca. 20 min. å kjøre fra Sandtorn, fordi det meste er flyttet til Sandtorn. Turen fra flyplassen til hotellet tok ca. 30 min.

IMG_4360

 

Hotellet er stort og det er i alt 28 etasjer. Club-rommene er i de øverste etasjene og vi fikk rom i 27. etg. Resepsjonen er i midten og heisene, som går raskt fra 1. etg. til 27. har glass slik at man kan se ut mot resepsjonen. Nesten litt skummelt!

IMG_4345

 

Selv om vi var de eneste som sjekket inn tok det litt tid og det var litt frem og tilbake med hvilket rom vi skulle få. Dessverre ble vi ikke oppgradert til suite, men fikk et såkaldt “club-rom”. Dvs. at vi også fikk (delvis, men det skal jeg komme tilbake til) tilgang til loungen.

IMG_4346Rommet er ganske lite for å være et club-rom. Jeg tror faktisk det må være ett av de minste club-rommene jeg har vært på! Det var ikke en gang et lite bord til å spise på og garderobeplassen var veldig liten. Normalt sett er ikke dette et problem, men når vi skal være i 17 dager har vi jo litt med oss…

Heldigvis er badet stort og fint, med både dusj og separat badekar, for de som liker å bade.

IMG_4351Som Royal Ambassador pleier vi å få frukt og en liten gave. Frukten var ikke spesielt interessant, to epler og en appelsin, men gaven var en flaske rødvin, så ikke så verst alt i alt.

Minibaren er også gratis for Royal Ambassadors. Selv om jeg ikke drikker alkohol kan jeg se at minibaren ikke var spesielt interessant. Dessuten var det bare en cola-light… Siden vi har tilgang til drikke i loungen gjør det ikke så mye, men ellers hadde det vært litt trist.

Bassengområdet er fint, men litt lite og om man ikke er tidlig ute er det vanskelig å få en solseng.

Treningsrommet er relativt stort og for meg som bare sykler er det helt fint. Det er både frukt og vann fra dispenser!

Før jeg bestilte dette hotellet leste jeg en del hotell-omtaler, både på Tripadvisor og på hotellets egen hjemmeside. Ut i fra omtalene hadde jeg høye forventinger til hotellet. Det er mulig dette er grunnen til at jeg er litt skuffet, ev. at jeg kom fra Intercontinental Chengdu, som er en helt annen klasse, etter min mening. Man skal ikke se helt bort i fra at dette har noe med kulturen i de forskjellige landene å gjøre…

(Det kommer et eget innlegg om club-loungen.)

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *