Tidligere hjemreise

Som jeg har skrevet før, så har jeg vært mye syk på denne turen. Det begynte med at magen ovrhodet ikke tålte maten her borte og det fortsatt med en kraftig influensa og magen ble enda verre. Etter å ha diskutert litt både med mannen og meg selv bestemte jeg meg i dag for å ringe til KLM for å høre om det var noen som helst mulighet for å få reise hjem tidligere selv om jeg har en billett som ikke kan endres.

Jeg snakket først med en veldig hyggelig dame, men ble brutt (dårlig skype-linje… grrr… kinanett… ) da hun skulle sjekke billetten min. Heldigvis traff jeg på en enda hyggeligere dame da jeg ringte opp igjen. “Klart vi skal hjelpe deg med å komme deg hjem tidligere! Når ønsker du å reise?” Jeg fikk beskjed om at det skulle ringe en fra billettkontoret for å ta betalingen (mellomlegget for min opprinnelige billett og den nye pluss et administrasjonsgebyr, vil jeg tro) og slik at jeg kunne bekrefte endringene. For 1 time siden kom den nye billetten på e-post, men ingen telefon fra KLM enda. De ringer vel i natt… (Vi ligger 7 timer før Norge.)

Jeg vet enda ikke hva den nye billetten vil koste, men jeg har bestemt meg for å reise uansett. Jeg er så sliten av å ikke kunne spise, ha vondt i magen og søvnmangel at jeg bare vil hjem, nesten uansett hva jeg må betale.

Da blir det hjemreise allerede på mandag. Denne gangen drar vi til Chengdu på søndag, overnatter på hotell til mandag og så drar mannen til Hangzhou, på møter, mens jeg drar hjem.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *