Syk

På lørdag kveld begynte jeg å fryyyyse. Natt til søndag holdt jeg mannen våken med hosting og søndag morgen var jeg ganske dårlig og jeg vurderte å ikke gå i bryllupet, men er glad jeg gikk!

På vei hjem fra bryllupet ble jeg bare dårligere og dårligere og mistet nesten stemmen. Jeg tror jeg hadde feber, men jeg vet ikke, for jeg pøste på med Ibux og Paracet.

I dag har jeg hodepine (sikkert fordi jeg har feber, får alltid hodepine når jeg har feber), hoster som en sjøulk og lurer på om det er hjernemassen min som kommer ut hver gang jeg snyter meg! Jeg føler meg med andre ord ganske redusert.

Jeg skulle egentlig vært med til Beijing i morges. Heldigvis ombestemte jeg meg da vi bestilte billettene, jeg tror ikke jeg hadde vært i stand til å fly i dag. Det vil altså si at jeg er alene til i morgen. Jeg har kontakt med en av studentene til mannen og hun har sagt at jeg bare må ringe om jeg vil til legen eller trenger hjelp til noe. Jeg kommer neppe til å ringe henne, men det er godt å vite at jeg kan få hjelp om jeg trenger det!

Krysser fingrene for en bedre dag i morgen!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *