Stumtjeneren vår

IMG_1313

På soverommet har vi en stumtjener. Som du kan se av bildet er det en helt normal, vanlig, sikkert ikke spesielt kostbar og slettes ikke vakker stumtjener. Vi bruker den som en stumtjener, til å henge klærne våre på, hverken mer eller mindre. Vi har så langt ikke oppdaget noe spesielt ved vår stumtjener.

Det eneste vi har merket oss er at de som driver leilighetene her ikke kommer og tømmer søppel, skifter de tre lyspærene som har gått, fikser gassplaten som ikke virker eller gir oss nye håndklær, som vi gjerne skulle ønsket. Neida, flere ganger i uken banker de høflig på døren, sier noe på kinesisk, tar av seg skoene, går inn på soverommet, peker på stumtjeneren, sier noe mer på kinesisk, skriver noe på en blokk og går igjen. Vi vet jo ikke hva de sier, men jeg antar at de sjekker om vi har stjålet stumtjeneren, noe vi overhodet ikke har hverken tenkt på, lyst på eller plass til i koffertene våre…

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *