Alasia hotel, Limassol, 3*, eller 4+*?

Jeg bestilte dette hotellet via Hotels.com etter å ha lest gode omtaler på tripadvisor.com. På deres sider er hotellet et 4+-stjerners hotell. For noen dager siden var jeg inne på booking.com og der står hotellet som 3-stjerners. Jeg var derfor veldig spent på om de gode omtalene var skrevet ut i fra at hotellet var 3-stjerners…

Jeg ankom hotellet litt før 14 og ble tilbudt en velkomstdrink mens jeg ventet på at rommet skulle bli klart. Jeg spurte om det var lenge å vente og fikk vite at det bare ville ta en liten stund. Vel, det tok nesten en time, men jeg var ikke hverken sur eller sint. Jeg brukte tiden på å ta bilder av fellesområdene, som viste seg å være veldig fine.

 

 

 

 

 

 

Nedturen var derfor stor da jeg ble låst inn på rommet. Et knøttlite rom med et relativt lite vindu og utsikt mot et tak – ingen balkong. Rommet var så lite at jeg måtte stå på badet å ta bildene! For meg ser dette ut som et “singelrom” med en seng, og ikke et dobbeltrom, som jeg hadde bestilt.

 

Room with a view?

 

Fordi jeg etterhvert har lært meg at det ikke lønner seg å være sur og grinete tuslet jeg derfor ned i resepsjonen og spurte pent om det var mulig å få et rom med balkong. Damen der sa at hun skulle spørre sjefen og komme tilbake til meg. Jeg stod og småsnakket litt med de er resepsjonen før jeg tok meg en tur ut.

 

Da jeg kom tilbake igjen fikk jeg vite at jeg hadde fått nytt rom. HURRA! Dette rommet var noe helt annet enn det første rommet. Stor dobbeltseng, god plass og en liten balkong med morgensol, tror jeg. Og ikke minst, en fin svane på sengen! Etter en stund kom sjefen selv og banket på døren for å spørre om alt var i orden, hun var redd jeg ikke likte rommet/hotellet. Jeg fikk meg ikke til å si at jeg følte det forrige rommet var et fengsel, men sa bare at jeg gjerne ville ha balkong. Må si jeg ble litt overrasket over svaret jeg fikk: “Åh, du vet, noen liker ikke balkong, så det er vanskelig å vite…” Hallo? Jeg er alene, ingen barn, klart jeg liker balkong…

Ut i fra det første rommet jeg fik vil jeg si at rommene på dette hotellet er 3-stjerners, men om jeg skulle bedømt etter rommet jeg nå har, vil jeg si at dette er et fint 4-stjerners hotell.

Dette innlegget blir skrevet fra restauranten på hotellet, en italiensk restaurant. Atmosfæren og betjeningen er fantastisk og jeg føler meg ikke som Willy Venneløs. Maten er dyr og helt grei. Ikke noe kulinarisk opplevelse, men ei heller noe katastrofe. Kamskjellene var dog litt fiskebolleaktige, dessverre.

I morgen skal frokosten testes ut!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *