Deilig morgentur med påfølgende bad

Tenk deg å kunne hoppe i en shorts, teskjorte og sandaler og bare stikke en tur ut før klokken ni om morgenen. Kjenne brisen mot bar hud og det er ikke en gang kaldt. Se det lille tettstedet våkne til liv, butikkeierne som tar i mot varer, noen spyler utenfor andre småsnakker med naboen.

IMG_3123

Mannen som leverer propan (gass?) til alle butikkene smiler og vinker når jeg tar bilder av bilen hans. Fine farger tenker jeg!

IMG_3121

Det lukter nykvernet kaffe og de små, lokale kafeene er livlige selv om det er relativt tidlig på morgenen. Kaffetørste turister sitter med kartene og turistbøkene sine og de lokale står ved bardisken og tar en rask espresso før dagen skal begynne.

IMG_3126

 Utenfor pizza-takeaway’en er det som vanlig kø. For noen er det frokost, for andre er det siste måltid før de skal køye etter en lang og fuktig natt.

IMG_3070

 

På stranden treffer jeg noen fastboende med en hund i tillegg til noen som antageligvis fikk litt for mye sol i går og som kanskje burde ventet noen timer med grillingen. Det lukter sololje lang vei og man kan nesten høre at det bobler i huden. Jeg tar av meg sandalene og vasser litt. Kjenner sanden mellom tærne, mens de svake bølgene småkruser rundt føttene mine. Sandalene må på igjen og sanden børstes og børstes og børstes, likevel tror jeg jeg kommer til å ha sand i sandalene til neste “sydentur”.

 

IMG_3129Jeg begynner å bli varm og vender nesen tilbake til hotellet og bassenget. Jeg går langsomt ut i det iskalde vannet. Selvpining. Før jeg bare hopper i det og dukker under. Kaldt vann, men utrolig deilig, kjøler raskt ned kroppen min og jeg tusler bort til solsengen min og lar solen tørke meg mens jeg smådøser.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *