Intercontinental Malta, lounge

Frokostbuffeten er ikke voldsomt stor, men man får både kaldt pålegg, egg, bacon, pølser og man kan bestille omelett/stekt egg. I tillegg er det litt frokostblanding, frukt og opptil flere brødsorter, tebrød og kaker. Kanskje ikke det beste utvalget, men jeg spiser sjeldent noe mer  til frokost enn dette.

 

 Til afternoon-tea, fra 15-17 serveres… tada… afternoon-tea… Dvs. noen smørbrød, scones, krem, syltetøy og kake.

Til “happy-hour”, mellom 17.30 og 19.30 får man server vin, øl og diverse andre alkoholholdige drikkevarer. I tillegg er det noe varm og kald fingermat. Om man ikke er voldsomt middagssulten kan dette måltidet erstatte middag, men det er ikke noe man blir skikkelig mett av. For meg, som er alene og som ikke liker å gå ut og spise alene, har det vært helt greit.

Ellers er loungen stor og romslig med både sofa og vanlige bord og stoler. I tillegg er det en utrolig deilig terrasse, med utsikt over havet. Servicen er upåklagelig. Det eneste minuset, etter min mening, er at det er litt lite skikkelig mat i loungen. Antageligvis fordi hotellet vil at gjestene skal bruke en av de syv restaurantene som er på området her!

(Dessverre er bildene fra dette innlegget ødelagte, så jeg måtte slette de.)

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *