Bye – bye lounge!

I morges bestemte jeg meg for å avslutte mitt forhold til loungen. Vanligvis liker jeg å ha lounge når jeg reiser alene, men jeg har funnet ut at jeg bruker den svært lite her. Det er greit å ha frokosten ja, men jeg har funnet et supermarked der jeg kan få brød, smør og litt pålegg, og det er stort sett det jeg trenger til frokost. Afternoon-tea’en er mest kaker og søtt og “happy-hour” er mest for de som drikker alkohol, noe jeg ikke gjør. Fant derfor ut at jeg kan klare meg uten lounge resten av oppholdet.

Jeg har gratis minibar og kan bestille litt room-service og/eller noe ved bassenget for 25 Eur, som det koster å ha lounge (normalt 60 Eur for to, men siden jeg er Royal Ambassador får jeg det billigere). Kanskje jeg nå også drister meg ut på en restaurant en kveld også? Vi får se…. 🙂

Bye-bye lounge!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *