Intercontinental Malta, 5*

Siden jeg reiste alene og flyet landet kl. 00.30 hadde jeg bestilt en bil fra hotellet. Etter å ha hentet bagasjen og kom ut i ankomsthallen ble jeg plukket opp av en mann med en plakat med navnet mitt på. Han tok bagasjen min og kjørte meg raskt og enkelt til hotellet. Det er veldig varierende hvor mye dyrere det er å bestille en bil fra hotellet i forhold til å ta en vanlig drosje. Denne gangen kostet det bare 10 Eur mer å få en bil fra hotellet og da var det verdt det synes jeg.

Sjåføren ringte opp hotellet da vi var kommet i bilen så da jeg kom var alt klart og jeg ble fulgt opp til junior suiten min. Jeg hadde bestilt et vanlig rom, men fordi jeg er Royal Ambassador ble jeg oppgradert.

IMG_2856 IMG_2857 IMG_2858 IMG_2859 IMG_2860På forhånd hadde jeg også spurt om å få minibar med kun vann og cola light, siden jeg ikke drikker alkohol eller drikker med sukker i. Det var ikke noe problem! (Mini-bar er gratis for Royal Ambassadors.)

Etter min mening er ikke Intercontinental Malta helt Intercontinental standard. Jeg har mer en følelse av at dette er et veldig fint “sydenhotell”… Junior suiten er ca. 45 kvadratmeter og ett stort rom. Sofa i ene enden og skrivebord og en lenestol i andre enden. Sengen midt i rommet. En liten balkong er det også. På min side er det ikke sol i det hele tatt. Om sommeren, når det er veldig varmt, kan jeg tenke meg at det bare er deilig, men om våren og høsten hadde det vært fint med litt sol. Fordelen med mitt rom er at det er ut mot basseng- og hageområdet. Dvs. at jeg slipper å høre støyen fra bilene og ungdommene som fester.

 

Og da er jeg inne på området her. Hotellet ligger i St. Julian og like i nærheten av Paceville, som er partysted nr. 1. Området er derfor fullt av festglade/gale ungdommer, snackbarer, kafeer og klubber.

Heldigvis er selve hotellområdet, som er stort, relativt rolig og det er mange restauranter her. Bassengområet er digert med sikkert 2-300 solstoler.

Om jeg kommer til å reise tilbake hit? Tja, om jeg skal til “syden” er dette et godt alternativ. Selve stedet er veldig “syden”, men hotellet må være det beste “sydenhotellet” jeg har vært på. Så ja, jeg kommer nok tilbake igjen!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *