Ustabilt nett

er ganske vanlig i Kina. De siste dagene har vi nesten ikke hatt netttilgang og de få gangene
vi har hatt, har det gått veldig tregt. Det har derfor blitt lite med oppdateringer herfra. Jeg har mer å fortelle og har tatt mange bilder, men tror ikke det er noe vits i å prøve å laste opp noe særlig mer nå. Jeg får ta det når jeg er kommet hjem!

Siden jeg var syk de første dagene ble turen litt spolert og de siste dagene har vært litt travlere enn planlagt. Jeg har dessverre ikke fått opplevd og sett alt jeg hadde tenkt på forhånd. Planen var også å spise mye og forskjellig mat, men pga. magen turde jeg ikke å ta noen sjanser de siste dagene. I går spiste vi noe udefinerbart kjøtt, kjempegodt, og det får holde. Jeg trenger ikke å vite hva det var så lenge det var godt!

Jeg må nok innrømme at jeg gleder meg litt til å komme hjem til min egen seng. Ikke minst gleder  jeg meg til å slippe og sove med ullgenser og sokker!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *