Tsinghua universitetet

For noen dager siden var vi på Tsinghua universitetet og spiste lunsj. Dette er det beste universitetet i Kina! Universitetsområdet er digert, men utrolig flott. På campus er det flere restauranter, utendørs- og innendørs svømmebasseng, treningssenter, flere idrettsbaner og ikke minst, en stor konserthall!

Vi ble servert en haug med forskjellige kinesiske retter og ingenting lignet på noe av det vi får på kinarerestauranter hjemme. Hva vi spiste vites ikke, men det var veldig godt! Ikke minst var det artig å få spise på den fineste restauranten på campus, der ingen studenter har adgang!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *