En amputert dag, men (selv)erklært frisk i ettermiddag!

Dagen i dag har vært ganske så amputert av siste resten av “magesjau”. Det ble derfor en rolig dag i nærheten av hotellet. I utgangspunktet er det ikke så mye som skjer her, men bare det å følge med på menneskene og ikke minst, trafikken på veien, er en aldri så liten attraksjon i seg selv. Jeg kunne sikkert stått i timesvis og bare fulgt med på livet på hovedveien. Jeg slutter ikke å bli overrasket over hvor mye, og hva, det er mulig å få plass til på en sykkel!

I ettermiddag var jeg for første gang litt sulten og ikke minst, jeg hadde lyst på kaffe for første gang siden jeg dro fra Norge! Dette, og at jeg ikke fikk steinvondt i magen etter å ha spist og drukket, er et veldig godt tegn og jeg erklærer meg selv herved for å være frisk. Må innrømme jeg er litt redd for å ta gleden på forskudd, men jeg føler meg mye bedre nå!

Til middag i dag ble det Dim-Sum fra dette hullet i veggen. Ser litt smålugubert ut ja, men det var mange lokale (og også vestlige) som handlet og spiste der i tillegg til at maten var kokvarm, rett fra grytene, jeg tok sjansen. De var kjempegode og billige, betalte under 10 kroner for middagen i dag. Får bare håper jeg slipper å betale med mer magetrøbbel… På den andre siden, det ser sikkert helt likt ut, eller kanskje verre, på de forskjellige kjøkkenene rundt omkring. Så lenge maten er gjennomstekt og kokvarm tror jeg man må være fornøyd her! Iflg. mannen, som bor her noen måneder i året, er det slik man må tenke, ellers kan man bli gal, evt. må man gå over til å bare spise tørt brød. Det er jo litt kjedelig i et land der de har så mye god mat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *