Hotel review: Intercontinental Beijing Financial Street, 5*

InterContinental Beijing Financial Street – Beijing er et 5* hotell som ligger i forretningsstrøket i Beijing. Da jeg ankom hotellet stod de og ventet på meg, tok bagasjen med en gang og nøkkelen og alt papirarbeidet var klart. Dette er en av fordelene ved å være Royal Ambassador, alt er ordnet på forhånd og man slipper å stå i kø fordi det er en egen innsjekkingsskranke for Ambassador og Royal Ambassadormedlemmer.

Denne gangen ble jeg oppgradert til en DIGER suite. Det er nok to rom, men felles inngangsdør og en liten hall før rommene deler seg med to dører. Dette er jo supert for dem som har barn med seg! Siden det er to rom har jeg to TV’er, to fulle bad med både badekar og dusjkabinett. I det ene rommet var det en sittegruppe og eget spisebord i stedet for seng, så det ble mer et oppholdsrom. Når jeg er alene føles dette litt i største laget!

IMG_2135En flaske vin, sjokoladekake, frukt og vann var det også på rommet da jeg kom! Her ble oppgradert til gratis bruk av hotellets lounge. Dessverre ble jeg syk bare noen timer etter at jeg ankom hotellet, men det lille jeg så var veldig bra! Masse mat til “afternoon-tea” og til frokost kunne man velge mellom både asiatisk og vestlig. Synd jeg bare orket tørt brød med litt smør på…

 

Jeg elsker friske blomster, og det var det mye av her!

Planen var å bruke SPA’et og svømmebassenget, men den planen ble litt endret av sykdom.

IMG_2136Og nå skal jeg fortelle hvorfor jeg pleier å bo bra, spesielt når jeg reiser alene. Det er selvfølgelig veldig deilig når man liker litt ekstra luksus, men når man blir syk, er det gull verdt å bo skikkelig. Hotellet her vet ikke hva godt de skal gjøre for meg og jeg føler meg nesten som en dronning. De ringer, kommer opp på rommet mitt, tilbyr seg å kjøre og være med meg til lege, ordner med lege, lager spesialmat til meg, på huset til og med, og sørger for at jeg føler meg trygg. Når man er veldig langt hjemmenfra, alene og blir syk er det greit å vite at man blir ivaretatt. Om denne servicen er ekstraordinær fordi jeg er Royal Ambassador vet jeg ikke, men jeg tror ikke det.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/lavfodma/public_html/nobackpacker.no/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *