Og da ser det ut for at migrenen endelig er på vei til å gi seg

For en dag! Allerede i går ettermiddag kjente jeg at noe var i gjære… hodepine… Den ble verre og verre ut over kvelden, men jeg sov litt om natten. Våknet med like vondt i hodet og kvalme i morges. Dessvere hadde jeg et møte og en del innkjøp jeg måtte få gjort så det var bare å komme seg på undergrunnen og ta en maratonrunde.

Du vet det er lunsj- eller middagstid når du ser disse damene! De går altså med et brett med VARM mat på hodet! Mellom hodet og brettet har de noen håndklær. Jeg ser at damen her holder på brettet, men de fleste balanserer brettet UTEN å holde, NO HANDS! Utrolig!

Jeg var tilbake igjen på hotellet allerede kl. 12.30 (dette er forøvrig en rutine jeg har hatt hele tiden: Ut om morgenen, hjem igjen til lunsj, hvile i 1-2 timer og så ut igjen. Kroppen min er nok ikke laget for å kunne klare fulle dager, men da må man bare gjøre det beste ut av det! :-)) og ble liggende til 17.30. Da skjønte jeg at jeg måtte prøve å få i meg litt mat. Heldigvis har jeg mat i loungen så jeg “krøket” meg opp og fikk stappet i meg noen Dim-Sum’er og grillspyd. Det tok ikke lang tid før jeg begynte å bli litt bedre og da lokket en liten runde i kjøpesenteret ved siden av. Jeg skulle bl.a. kjøpe flere flytende eye-linere, de var kjempegode og jeg fikk heller ingen allergi! Denne gangen var det en ung gutt/mann som ekspederte meg og jeg fikk også denne gangen mange små gaver, men INGEN rynkekremer eller solfaktor 50 i dag! Har faktisk ikke sett på det enda, men det var reisestørrelse på renseprodukter og dagkrem, tror jeg. Får teste det ut når jeg kommer hjem, tar ikke sjansen på å prøve det her i tilfelle allergi…

På kjøpesenteret fant jeg denne butikken! ÅLAND, må være finsk, kanskje? Jeg ble nesten rørt da jeg så den norske bokstaven, følte meg nesten litt hjemme…:)
I morgen er det siste innspurt før hjemreise. Jeg er glad jeg har fått unna mesteparten av innkjøpene. Har noen små ting igjen som jeg skal se på og kanskje kjøpe. Hehe, jeg har fortsatt noen kilo jeg kan fylle opp med! Utrolig nok har jeg veldig god plass, så god plass at jeg burde kjøpe noe som er lett, men som tar mye volum, ellers blir tingene bare liggende å “slenge” i koffertene og det er ikke helt bra. Jaja, vi får se, vi får se, tenkte jeg skulle stikke innom posten, som ligger like ved her, og se om de har noe bobleplast som jeg kan fylle opp med. Med mindre jeg finner noe veldig lett, med stort volum! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *