Dagen i dag

Av en eller annen grunn våknet jeg klokken 05.30, lys våken. Bestemte meg derfor ganske fort for å komme meg til markedet tidlig.

Normalt sett har jeg en god retnings- og stedsans, men tydeligvis ikke i Seoul. Jeg ble gående nesten en time for å lete etter en forhandler som jeg snakket med på fredag. Typisk meg å ikke handle med en gang og heller gå og tenke på det… Da jeg omsider fant butikken fikk jeg heldigvis handlet det jeg skulle ha! HURRA! Da var det bare ett problem… å finne den neste… Ny runde… rundt og rundt og rundt… vonde føtter… Jeg fant butikken, til slutt, men ble med ett litt usikker og handelen ble satt på vent til i morgen. Blir det ny runde da mon tro? 🙂

Jeg har lært en ting…  Ha med blokk og penn go skriv ned alle priser, da er det mye lettere å sammenligne! I det hele tatt er det eneste måten man kan klare å sammenligne prisene på. I begynnelsen trodde jeg at jeg skulle huske alt, men det er helt umulig med en million (det føles slik) leverandører som alle ser like ut!

Etter fire timer var jeg veldig fornøyd og satte meg på banen for å dra hjem. Jeg må si jeg var veldig glad for den beslutningen. Jeg var ikke kommet mer enn innenfor døren før det begynte å rumle noe voldsomt i magen min. Det ble en del besøk på do den kommende timen ja. Haha, nei, jeg skal ikke gå i detalj, men det var ikke så morsomt. Man vet jo aldri om det er forbigående eller om det er noe som er på vei til å bygge seg skikkelig opp. Heldigvis var det forbigående. Etter 1,5 time tuslet jeg ut igjen. Ny runde med banen. 🙂

Koreansk snacks er ikke som den norske! Dette var en flat fisk (flyndre?) som hun “valset” gjennom en grill og ut kom det en “potetgullfisk”.  Jeg stod over. Jeg tror min sarte mage bør holde seg til potetgull!…
…Eller pizza? Seriøst, denne pizza’en var så mektig at jeg ikke klarte mer enn “tuppen”! Bunnen var tjukk og oppå var det ca. 2 cm. med fyll: Kjøtt, potet og ost. Var faktisk veldig godt, men ble fort mett!
I morgen er det ny dag, med nye muligheter. Satser på en tidlig start, om enn ikke så tidlig som i dag. Nå har jeg tre dager til å fylle to kofferter! Ja, det er heldigvis små og lette ting jeg skal ha med meg hjem. Og ja, jeg har ordnet med fortolling og den slags ved ankomst til Bergen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *